Themafeesten

Piratenfestijn

Een feestje speciaal voor de stoere jongens en meiden. De kinderen worden deze middag omgetoverd tot een echte piraat. Op zoek naar de schatkist is een van de piratentaken die ze moeten volbrengen om uiteindelijk een echt piraten diploma te kunnen bemachtigen. Bij dit feestje zullen er twee piraten aanwezig zijn en zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen zich kunnen omtoveren tot een ware piraat deze middag.  

Tijd: +/- 2 uur 

Creatief met maskers

Op zoek naar een creatief en uniek feestje? Dan is creatief met maskers wat u zoekt. Wij zullen samen met de kinderen creatief aan de slag gaan met gipsmaskers. Zij mogen hun eigen masker gaan versieren, bijvoorbeeld in een dier of in een superheld. Wij zorgen voor de materialen en hebben natuurlijk enkele voorbeeldjes bij. Naderhand zullen we met het gemaakte masker een stukje toneel gaan spelen. Hier maken we gebruik van verschillende spelletjes en attributen, waardoor het een dolle boel wordt!

Tijd: +/- 2 ½ uur

Creatief met handpoppen

Op zoek naar iets nieuws voor op het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Dan is creatief met handpoppen misschien iets voor u. Tijdens deze middag gaan de kinderen leuke handpoppen maken. Wij zorgen voor de materialen om deze middag te laten slagen. Als de handpoppen klaar zijn dan is het tijd om toneel te spelen. De kinderen gaan samen met hun handpoppen een verhaal beleven. Hiervoor hebben wij een speciaal poppentheater.

Tijd: +/- 2 uur 

Typetjes op uw kinderfeest

Voor extra vermaak en plezier kunt u natuurlijk ook een leuk typetje inhuren. Dit om het feestje van uw kind helemaal compleet te maken. De typetjes kunnen bijvoorbeeld meedoen met de activiteit(en) die u gepland heeft. Of ze kunnen zorgen voor leuk interactief meespeeltheater. U kunt bij de typetjes denken aan: clowns, prinsessen, piraten, superhelden etc. Improviseren is ons vak, dus vrij veel is mogelijk in overleg.

Maatwerk 

Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden met betrekking tot de thema’s. Graag kijken we naar uw wensen, wij zitten vol met ideeën. Neem hiervoor gerust contact met ons op.