Onze typetjes zijn altijd goed gemutst, als zij maar samen zijn!

We hebben vele mogelijkheden, enkele voorbeelden hiervan zijn:

Toiletjuffen: Gonnie en Connie

Onze toiletjuffen Gonnie en Connie zorgen voor dolle pret op uw toilet. Zij zorgen voor een schone bril onder uw bil. Uw gasten zijn niet weg te krijgen bij Gonnie en Connie. Rustig naar het toilet gaan zit er niet bij, u krijgt er een flinke portie gekwebbel bij. Het gaat hierbij natuurlijk verre uit om het entertainment van deze twee gezellige dames.

Toiletjuffen Gonnie en Connie

Poetsvrouwen: Hannie en Annie

Onze poetsvrouwen Hannie en Annie zorgen voor hilarische momenten. Poetsen is hun grootste hobby, maar ze kletsen ook graag de oren van uw kop. Ze staan altijd paraat, om uw feestje er picco bello uit te laten zien. Met ieder vlekje en stofje weten zij raad. 

Poetsvrouwen Hannie en Annie
Poetsvrouwen Hannie en Annie

Clowns: Kaja en Kojo

De Clowns Kaja en Kojo improviseren erop los. Ze hebben rare streken, zorgen voor grappen en grollen en met deze twee clowns is goed te dollen. Ze houden elkaar en de gasten graag voor de gek. Ze zorgen voor een grote lach op uw gezicht. Deze clowns kunnen een feestje ook compleet maken, met het vouwen van ballonnen. Deze clowns zijn er voor jong en oud.

Fotografen: Benny en Kelly

Fotografen Benny en Kelly leggen u graag vast op de foto. Tenminste, als u blijft plakken! Ze zorgen ervoor dat uw gasten er picco bello op komen te staan met de benodigde attributen. De foto’s die ze maken zorgen voor een mooie herinnering aan uw feest.

Fotografen Benny en Kelly

Modepolitie: Marie-Louise en Marie-Claire

Marie-Louise en Marie-Claire van de modepolitie hebben een uitgesproken smaak die ze graag met de gasten willen delen. Ze geven modetips waar u echt iets mee kan, maar de meningen zullen hier soms toch wel over verdeeld zijn. Leuke toevoeging op uw evenement of open dag.

Modepolitie Marie-Louise en Marie-Claire

Beveiliging: Billie en Gerrie

Beveiligers Billie en Gerrie zorgen graag voor de veiligheid van de gasten. Twee pittige tantes die wel van aanpakken weten. Ze zorgen voor een leuke en verrassende binnenkomst. Tenminste als u geen vreemde objecten bij u draagt, want dan staat de boel al gauw op stelten. 

Beveiligers Billie en Gerrie

Kletskousen: Gemma en Emma

Gemma en Emma, twee dames, de een nog slimmer dan de ander. Tweeling of niet? Ze houden overduidelijk van roze, zoals je ziet! Ze kletsen alles aan elkaar, op hun eigen manier en dat is af en toe voor de ander best wel eens raar! Glitter en aandacht genoeg, met deze twee tantes heb je zeker een leuke avond voor de boeg! Sexy en verlegen kunnen ze ook wel eens zijn, maar dat is natuurlijk voor de gein! Deze dames zijn op veel evenementen in te zetten, zij voelen zich overal thuis.

Roze typetjes Gemma & Emma

Dames op leeftijd: Truus en Mien

Truus en Mien zijn twee dames op leeftijd, maar zijn hun wilde haren nog lang niet verloren. Ze zien er misschien lief en onschuldig uit, maar wacht maar tot dat hun rollators aan de kant gaan. Ze blijken nog lenig genoeg om een dansje te wagen met uw gasten. U zult versteld staan!

Ouwe tantes Truus en Mien

Parkeerwachters: Henk en Arie

Parkeerwachters Henk en Arie zorgen voor uw mooie rode Ferrari. Ze wijzen u de weg en weten zich altijd raad met autopech. Ook met een minder mooie wagen, zal het entertainment met deze twee heren ook wel slagen. Deze heren zijn ook als bouwvakkers in te zetten.

Parkeerwachters Henk en Arie

Pieten op bezoek

Ieder jaar staan er ook weer 2 leuke pieten klaar, om bij u langs te komen op huisbezoek! Voor meer informatie over de mogelijkheden neem vrijblijvend contact met ons op! 

2 speelse hulppietjes

Maatwerk

Staat het typetje dat u zoekt er niet bij, wij zorgen voor gepast entertainment op ieder feest. Laat aan ons uw wensen weten en wij brengen uw typetje tot leven. 

De typetjes geven aandacht aan al uw gasten. Zij zorgen voor een warm welkom.
Zij laten knotsgekke situaties ontstaan.
Af en toe zorgen zij voor lekker ongemakkelijke situaties. De typetjes brengen het feest op gang en zorgen voor spetterende entertainment. De typetjes geven gehoor aan uw behoeftes en wensen.
Zij sluiten zich gemakkelijk aan bij het publiek dat ze voor zich hebben.